Połączenie 3 rodzajów najdelikatniejszej czekolady z alpejskiego mleka: mlecznej, białej i ciemnej w wyjątkowych trójkątnych kostkach.
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego (33%), czekolada biała (42%), czekolada mleczna z mleka alpejskiego o zwiększonej zawartości masy kakaowej (25%). Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), pasta z orzechów laskowych, aromaty. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej o zwiększonej zawartości masy kakaowej minimum 45%, zawiera mleko, orzechy laskowe, soję. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów oraz pszenicy.
Dostarczamy na terenie całej Europy za pomocą usług firm kurierskich i spedycyjnych
Klient ma prawo do odmowy przyjęcia zamówionego produktu w terminie 14 dni od otrzymania